RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Avramescu, marele câştig al cantonamentului din Antalya

/ 11 februarie 2011

Petre Grigoraş a plecat în Antalya luând cu el şi o serie de jucători de la echipa a doua, unii dintre ei urmând a se regăsi în lotul echipei mari în retur.

Tehnicianul Pandurilor a declarat că unul dintre câştigurile stagiului din Antalya a fost acela că a putut urmări aceşti tineri jucători: “Am avut ocazia să urmăresc şi o serie de jucători tineri, să le urmăresc potenţialul de urcare de la echipa a doua la prima echipă, chiar titularizarea unora dintre ei. Mi-am făcut o imagine completă a potenţialului lor şi spre bucuria mea, 2-3 dintre ei s-au prezentat destul de bine şi îmi dau speranţe că pe viitor mai putem promova şi din propria pepinieră jucători, nu neaparat să cumpărăm din altă parte”, a declarat Grigoraş pentru www.sportingorj.ro. Antrenorul Pandurilor a declarat în mai multe rânduri că Avramescu este unul dintre jucătorii care l-a impresionat cel mai mult şi care, cu siguranţă, va fi în lotul primei echipe din retur.

Tânărul mijlocaş la închidere spune că este conştient de faptul că va avea mult de muncă pentru a prinde un loc de titular, dar nu se sperie şi crede că este pregătit pentru botezul ligii I: „Sunt foarte onorat pentru că domnul Grigoraş a considerat că am calităţi şi sper să nu-l dezamăgesc. Este o concurenţă grea cu Pintilii el fiind şi liderul echipe, dar sper să-l ajung din urmă. Sper să fiu sănătos şi dacă am posibilitatea să joc să nu dezamăgesc”, a declarat Avramescu, cel care, poreclit de coechipieri “Mascherano”, recunoaşte că-l are drept idol pe argentinianul ce joacă pentru Barcelona, însă precizează că este fanul lui Mascherano din perioada petrecută în Anglia: “Îl urmăream când juca la Liverpool acum la Barcelona nu prea mai joacă”, a spus Avramescu despre cel cu care Maradona începea naţionala Argentinei.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.