RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii negociază aducerea unui atacant brazilian

/ 25 ianuarie 2011

După ce l-au ratat pe Bruno Lopes, ajuns la Albirex Niigata, care a terminat pe locul nouă ultimul sezon din prima ligă japoneză, Pandurii încearcă acum să acopere găurile din ofensivă testând un jucător brazilian din Serie D.

Dacă în ceea ce îl priveşte pe Bruno Lopes, care a evoluat meci de meci la Vila Nova în Serie B şi a marcat 10 goluri în 26 de partide, oficialii Pandurilor priveau cu neîncredere aducerea sa pe motiv că ar veni dintr-o ligă inferioară, acum acest inconvenient nu mai este unul major, atacantul adus de impresarul Demetrio Montanini venind de la Botafogo SP, din Serie D, acolo unde n-a jucat decât 26 de minute în ultimul sezon.

Conrado Oliveira are 21 de ani şi un fizic impozant, însă cei de la Botafogo SP spuneau că mai are de lucrat la finalizare, capitol la care ar trebui să exceleze însă la Pandurii, o echipă aflată în criză de goleadori.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • JOS CONDESCU spune:

    DACA SE FACE TRANSFERUL ASTA TREBUIE INTREBATI CEI DIN CONDUCERE CE COMISIOANE AU LUAT. SE MAI MIRAU CA NU VENEA LUMEA LA STADION. NISTE HOTI IN FRUNTE CU CONDESCU. RUSINE !

  • gil spune:

    Banii pe care aveti de gand sa-i investiti din nou in echipa vesnic retrogradabila, mai bine ii indreptati spre baschet si handbal,sporturi spre care se indreapta si tineretul.Rusine hotului de Condescu si acelora care-l sustin.Nu vedeti ca stadionul la noi este gol,ce trebuie sa investiti rapid in el.Sunt banii munciti din greu de amaratii de mineri,nu de hotul de Condescu.Scutiti-ne!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.