RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii negociază aducerea lui Muntean de la FC Silvania

/ 12 ianuarie 2011

După ce în Liga I s-au lovit de preţuri exorbitante cerute pentru jucătorii doriţi, Pandurii par a se fi orientat rapid spre piste din eşaloanele inferioare.

După ce l-au luat pe Călin Cristea de la Unirea Alba Iulia, un alt jucător de la o echipă din Liga a doua ar putea ajunge în această iarnă la Pandurii. Este vorba de Dumitru Muntean, jucătorul celor de la FC Silvania. “Probabil că au fost mulţumiţi şi de Brata, astfel că acum îl vor neapărat pe Muntean. Ei şi-ar dori să-l transfere chiar acum şi chiar ne-au propus o tranzacţie, cu plata în mai multe tranşe. Dacă ne vom înţelege, jucătorul va pleca în Liga I, aşa cum şi-a dorit el dintotdeauna”, a declarat pentru Sportul Sălăjean preşedintele Silvaniei, Ioan Gurzău, dezvăluind negocierile cu Eugen Pârvulescu.

Dumitru Muntean, în vârstă de 20 de ani, a evoluat în 13 partide în tricoul Sivaniei, iar înainte de a intra în vizorul Pandurilor a încercat un transfer la Sportul Studenţesc însă a renunţat considerând că transferându-se acolo va ajunge repede acolo de unde urma să plece, adică în liga a II-a.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.