RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii l-au pierdut pe Bruno Lopes

/ 14 decembrie 2010

Atacantul brazilian Bruno Lopes, care a fost oferit Pandurilor în partea a doua a cestui an, fără a trezi însă interesul antrenorilor echipei gorjene, este foarte aproape de a semna o înţelegere cu o echipă din J-League.

Refuzând să dea probe la Pandurii, Bruno Lopes a dat curs unei oferte foarte tentante din Japonia: “Bruno Lopes nu este un jucător care să dea probe atâta vreme cât el are destule oferte. Noi l-am oferit Pandurilor, dar încă nu am primit un răspuns din partea lor, aşa că Bruno Lopes este foarte aproape acum de a da curs unei oferte sosită din Japonia. Condiţiile de acolo sunt superioare celor ce puteau fi obţinute în România, dar se considera că în Europa sunt mai multe oportunităţi legate de viitor. În Japonia clubul va plăti 150.000 de euro pentru un împrumut pe un an, cu opţiune de cumpărare de un milion de euro, iar salariul jucătorului va fi unul foarte bun, poate de neatins în România, undeva la 20.000 de euro”, a declarat Gabriel Gică Miron.

În partea a doua a campionatului ligii secunde braziliene, Bruno Lopes a marcat de nouă ori pentru Vila Nova, echipă pe care a reuşit să o salveze de la retrogradare, evoluţiile sale din acest sezon stârnind şi interesul celor de la Atletico Mineiro, echipă care a terminat pe locul 13 în prima ligă din Brazilia.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.