RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Nu vreau să transform vreun fundaş în atacant”

/ 24 ianuarie 2011

După ce până acum Pandurii au fost deficitari la capitolul eficienţă în ceea ce priveşte jucătorii săi de atac, acum Grigoraş se confruntă şi cu o criză de efectiv la nivelul acestui compartiment.

Cu doar doi jucători la dispoziţie pentru a acoperi acest post, Grigoraş cere conducerii atacanţi pe care să-i testeze în cantonamentul de la Belek pentru a încerca să întărească atacul echipei sale: „Sper ca în Antalya conducerea să-mi aducă doi, trei atacanţi pe care să-i testez. Clar nu putem merge în partea a doua a campionatului doar în formula asta. Nu vreau să fiu nevoit să fac modificări spectaculoase în echipă, să transform vreun fundaş în atacant. Este greu doar cu Apostu în faţă. Voinea e un copil, pe finalul pregătirii de la Poiană a cedat şi el. Acuza dureri la tendon. E necopt şi nu aş vrea să-l forţez prea mult”, a declarat Grigoraş pentru www.sportingorj.ro.

Chiar dacă spune că nu doreşte să reprofileze un fundaş în atacant pentru a rezolva această criză, Grigoraş a făcut acest lucru în prima parte a campionatului folosindu-l pe Cardoso în ofensivă în meciul cu Unirea Urziceni, tehnicianul declarându-se mulţumit de felul cum brazilianul s-a achitat de sarcini în noua postură, cea de atacant. Totuşi, ar fi de preferat ca găurile din ofensiva Pandurilor să fie umplute cu atacanţi de meserie, din partea impresarului Gabriel Gigă Miron venind noi oferte. Pe lângă senegalezul Baptiste Faye, Gabriel Gică Miron îl propune acum Pandurilor şi pe brazilianul Silas Brindeiro. Acesta are 23 de ani, 85 de kg şi 1,90 m, a evoluat în Portugalia la Trofense, iar în vara lui 2010 a fost în lotul celor de la Grasshopper Zurich. Pe lângă acest atacant, impresarul îi mai propune la Pandurii şi pe alţi doi brazilieni, mijlocaşul Marco Roberto Sousa şi fundaşul Kiros Stanley Soaris.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.