RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu: “Ciobanu este un capitol închis”

/ 14 decembrie 2010

Energia se va baza în returul campionatului pe portarii Dragomir, Rădulescu şi Motoi, asta după ce Ionuţ Ciobanu i-a supărat pe oficialii gorjeni depunând un memoriu la Federaţia Română de Handbal.

“Pentru noi, Ciobanu este un capitol închis. Ceea ce ne-a deranjat cel mai mult este faptul că jucătorul a depus memoriu la Federaţie pe motiv că nu şi-a primit nişte bani. Numai că memoriul a fost depus târziu, abia pe 31 noiembrie, deci nu trecuse destul timp pentru ca cererea sa să fie întemeiată. Până la soluţionarea cazului, Ciobanu va rămâne la dispoziţia noastră pentru că el este încă, cel puţin în acte, jucătorul Energiei. Dacă va vrea să plece sau dacă cineva îl doreşte, va trebui să vorbească întâi cu noi”, a explicat Gore Popescu situaţia în care se află acum portarul venit în urmă cu un an la Târgu Jiu.

Ionuţ Ciobanu a fost unul dintre jucătorii ce au pus umărul la obţinerea celui mai bun bilanţ al Energiei, clasarea echipei gorjene pe locul 3 în Liga Naţională în sezonul trecut, el fiind şi convocat la echipa naţională de Vasile Stângă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • energia spune:

    ce „nesimtit” si asta ca isi cere drepturile. eu il apreciez ca nu sta sa fie mintit cum suntem noi de atata timp cu banii. vin sarbatorile si mancam minciuni gogonate cu garnitura de promisiuni desarte. baiatul a dat totul pentru echipa. macar respect sa primeasca ca nu a deranjat niciun coleg sau pe cineva din club. din cat il stiu nu e un nesimtit. normal ca totul pana la bani. si banii? cand dati banii?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.