RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjul dă bine cu pumnul

/ 5 decembrie 2010

În perioada 29 noiembrie – 3 decembrie, la Arad au avut loc finalele Campionatului Naţional Universitar, competiţie organizată cu sprijinul BC Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad.

Şi de această dată, Gorjul a făcut o figură frumoasă, asta în ciuda faptului că a participat cu doar trei boxeri, toţi trei reuşind însă să se întoarcă acasă medaliaţi. Cea mai bună performanţă a fost realizată de Vasile Petruţ, antrenat la Jiul Rovinari de Nicu Marius, acesta devenind campion naţional universitar la categoria 75 kg. Vicecampion naţional la categoria 64 kg a devenit Marius Salan, sportiv al clubului Minerul Jilţ Mătăsari antrenat de Ion Drăghici. Cu o medalie de bronz la această ediţie a campionatelor universitare s-a ales Ovidiu Vasile Sichitiu, sportiv al Leontinei Geică la CS Pandurii Târgu Jiu, acesta terminând pe podiumul categoriei 91 kg.

„Gorjul a avut o participare remarcabilă la această ediţie terminând pe locul trei, fiind devansat doar de boxerii clubului gazdă, BCUV „Vasile Goldiş” din Arad şi de pugiliştii prahoveni. A fost o participare numeroasă şi o organizare foarte bună din partea gazdelor arădene. În perioada viitoare, între 17-19 decembrie, ne dorim să participăm la Memorialul „Cristian Panaitescu”, la Câmpulung Muscel, cu cele două câştigătoare ale Cupei României, Bianca Apostol şi Roxana Pătraşcu, dar participarea noastră depinde de finanţarea pe care o vom primi din partea CS Pandurii. Este importantă participarea fetelor la acest concurs mai ales că el constituie şi criteriu de selecţie pentru lotul naţional de box feminin”, a declarat vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Gorj, Ninel Geică.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.