RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjul U16 a învins în deplasare selecţionata similară a judeţului Vâlcea

/ 3 noiembrie 2010

Selecţionata de juniori U16 a Gorjului a reuşit să obţină un nou succes în campionatul interjudeţean under 16, de această dată echipa antrenată de Sorin Găman învingând în deplasare, scor 2-0 (1-0), echipa similară a judeţului Vâlcea.

Tinerii gorjeni au deschis scorul prin Cocină, iar Negrescu a stabilit după pauză scorul final. În aceeaşi etapă, Oltul s-a impus în deplasare în faţa celor din Teleorman cu scorul de 3-1, în vreme ce Argeşul a învins pe teren propriu cu scorul de 4-1 selecţionata Doljului.

Preşedintele AJF Gorj, Mihai Prunariu, era fericit după această nouă victorie, dar şi pentru faptul că această selecţionată a primit o mână de ajutor din partea Consiliului Judeţean Gorj: „Sunt cât se poate de mulţumit de faptul că s-a încheiat un parteneriat între Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj şi Consiliul Judeţean Gorj cu privire la susţinerea materială a acestei selecţionate de juniori Under 16. Consiliul Judeţean, în urma aprobării acestui parteneriat, va veni cu un aport de 40.000 de lei la susţinerea acestei selecţionate, 20.000 de lei în 2010 şi 20.000 în 2011. Le mulţumim consilierilor pentru votul de încredere acordat şi sperăm să ajutăm această generaţie foarte talentată să aducă multe satisfacţii iubitorilor fotbalului din judeţul Gorj”, a declarat Mihai Prunariu pentru www.sportingorj.ro.

În etapa următoare, duminică, Gorjul U16 va juca pe teren propriu, la Rovinari, pe Stadionul Tineretului, cu selecţionata Teleormanului, celelalte partide fiind Olt – Argeş şi Dolj – Vâlcea.

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.