RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sergiu Găman, selecţioner judeţean U16

/ 30 iunie 2010

Demersul Federaţiei Române de Fotbal de a întineri colectivul de antrenori de la loturile naţionale a coborât şi spre selecţionatele judeţene. FRF a scos astfel la concurs nu doar posturi pentru echipele reprezentative, ci şi pentru nivelul judeţean.

Sergiu Găman, fost fotbalist al Pandurilor, dar şi proprietar al unei şcoli de fotbal în Târgu Jiu, a reuşit în urma examenului susţinut la sediul FRF să ocupe postul de antrenor al selecţionatei judeţene Under 16 ani. Astfel, Găman se va ocupa de selectarea tinerilor jucători din judeţul Gorj şi pe care apoi să-i propună spre naţionala U16 a României.

În perioada 4-7 iulie, Sergiu Găman a fost chemat la Mogoşoaia, acolo unde va avea loc instructajul privind participarea selecţionatelor judeţene la o competiţie naţională de unde va fi efectuată şi selecţia naţională. Găman este aşteptat în data de 4 iulie la Mogoşoaia, toate cheltuielile cu selecţionerii judeţeni fiind suportate de către FRF.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • zoro spune:

    de fapt au fost numiti Stelescu si Andriuca de FRF,dar Prunariu si Gaman i-au lucrat, deoarece fac hepatita cind aud de Pandurii. Verificati adevarul domnul Cristi si aratati adevarata fata a lui Prunariu.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.