RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Badea aduce economii bugetului Pandurilor

/ 29 noiembrie 2010

Trecerea lui Ionuţ Badea pe banca celor de la Universitatea Cluj este motiv de bucurie pentru Pandurii, care se văd acum cu o sumă frumuşică economisită.

“Înţelegerea cu Ionuţ Badea la rezilierea contractului prevedea ca noi să plătim atât lui cât şi staffului său salariile până la finalul anului dacă nu-şi va găsi o altă echipă până atunci. Odată cu semnarea contractului cu “U” Cluj clubul Pandurii a făcut o economie de circa 2 miliarde de lei vechi”, a explicat secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi. Acesta a mai precizat că plata drepturilor salariale pe luna octombrie către Badea şi echipa sa tehnică este una ce pare acoperită acum când au început să apară ofertele pentru unii jucători ai gorjenilor: “Banii pe octombrie putem spune că i-am dat cu inima deschisă. Este, dacă putem spune aşa, o mulţumire din partea noastră pentru selecţia bună pe care el a făcut-o atunci când am ales jucătorii de la Internaţional. A fost vorba de 20 de jucători pe care i-am transferat într-un timp foarte scurt şi putem spune că suntem câştigaţi din această tranzacţie dacă este să ne luăm doar după interesul stârnit în jurul unor jucători precum Chiricheş, Matei sau Pintilii”, a mai declarat Daniel Băloi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.