RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii l-a demis pe antrenorul Ionuţ Badea

/ 2 octombrie 2010

Datorită rezultatelor slabe obţinute de Pandurii în prima parte a campionatului, Ionuţ Badea a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei gorjene.

Daniel Burlan, directorul principalului finanţator al echipei, a anunţat că Ionuţ Badea nu mai este antrenor la Pandurii: „În calitate de reprezentant al principalului finanţator al clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu am luat decizia de a schimba din funcţiile deţinute la echipa de fotbal întregul staff tehnic al antrenorului Ionuţ Badea pentru rezultatele slabe pe care le-a avut echipa în acest sezon”, a declarat Burlan pentru site-ul oficial al Pandurilor. Acesta mai anunţă că Ionuţ Badea va pleca împreună cu întreg staff-ul său, antrenorii Dragoş Radu şi Vasile Stan, şi preparatorul fizic italian Luigi Maione.

Tot Daniel Burlan a anunţat şi despărţirea de preşedintele executiv Eugen Pârvulescu: „Va fi schimbat şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu pentru că avea sarcina de a lua măsuri în cazul în care echipa nu are rezultate şi nu a făcut acest lucru”.a fi schimbat şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu pentru că avea sarcina de a lua măsuri în cazul în care echipa nu are rezultate şi nu a făcut acest lucru”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.