RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Cer agresivitate pozitivă”

/ 24 noiembrie 2010

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraş, a observat o agresivitate scăzută în jocul echipei sale la meciul cu FC Braşov spre deosebire de felul în care gorjenii au evoluat în partidele anterioare.

Grigoraş crede că după o perioadă bună a echipei sale este normală apariţia unei curbe descendentă, dar speră ca jucătorii săi să fi trecut peste acest moment şi să revină la jocul bun din primele meciuri disputate de Pandurii sub comanda sa: „La rece vorbind, după o evoluţie bună în primele cinci etape ale mele aici a venit şi cădere normală, plus acea doză de optimism din jurul echipei care nu le-a făcut bine. Când echipa nu joacă în unsprezece, e greu să te impui. Cer agresivitate pozitivă, presing total şi sper ca băieţii să fi înţeles”, a declarat Petre Grigoraş. Tehnicianul gorjenilor a mai declarat şi că luptă continuu pentru a îşi menţină jucătorii cu picioarele pe pământ: „Vreau să ţin situaţia sub control, să-i ţin aşezaţi, modeşti şi determinaţi pentru fiecare partidă. Dacă tratez fotbalul cu seriozitate şi trei etape trăieşti din amintiri, nu o să ai continuitate şi vei fi o echipă previzibilă care se zbate la retrogradare”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.