RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Reîntâlnire cu Adi Rusu

/ 18 noiembrie 2010

Fostul fundaş al Pandurilor, Adrian Rusu, evoluează în acest sezon sub Tâmpa, în tricoul celor de la FC Braşov, după ce Ionuţ Badea, cel care a condus echipa gorjeană în debutul acestui sezon, a decis ca acesta să fie îndepărtat de la echipă.

Rusu a fost cedat sub formă de împrumut pentru un an la FC Braşov, el neavând însă nicio clauză care să nu-l lase să joace contra Pandurilor. Petre Grigoraş nu vede niciun impediment ca Rusu să joace împotriva fostei echipe considerând că este un mod profesionist de a-ţi face bine treaba acolo unde eşti, însă speră ca lui Adi Rusu să nu-i iasă jocul la Severin dacă va fi trimis pe teren de antrenorul celor de la FC Braşov: “E un jucător profesionist, joacă să-şi apere şansele echipei sale, mi se pare logic şi clar. Trebuie să-şi facă datoria acolo, aşa cum şi cât a fost aici a încercat să-şi facă treaba cât mai bine aici. E normal să aibă chiar şi o dorinţă mai mare. Orice jucător care pleacă de la o echipă, când joacă contra acelei echipe îşi doreşte întotdeauna să se autodepăşească. Sperăm să nu se întâmple la meciul de vineri”, a declarat antrenorul Pandurilor referindu-se la Adi Rusu.

Ideile prezentate de Grigoraş se regăsesc şi în spusele lui Rusu într-o emisiune televizată: “Nu e un meci special pentru mine pentru că acum la Pandurii nu mai sunt mulţi jucători cu care am făcut echipă. Consider însă că e un avantaj pentru noi că jucăm la Severin şi nu la Tîrgu Jiu. Sînt profesionist, şi sînt un luptător, 90 de minute voi da totul pentru echipa mea. Niciodată nu mă mulţumesc cu puţin. Dacă îţi propui să cîştigi un punct, ai şanse mari să pierzi. Vreau să cîştigăm cele trei puncte şi să confirmă forma bună arătată în ultimele două meciuri”, a spus Adrian Rusu la Liga Mix.

Adi Rusu a jucat trei sezoane pentru Pandurii, perioadă în care a jucat în tricoul gorjenilor 62 de meciuri în Liga 1 reuşind să marcheze două goluri. La finalul acestui sezon, Rusu ar putea reveni la Târgu Jiu, el fiind sub contract cu Pandurii până în vara anului 2012.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • GOGU spune:

    tot respectul pentru adi, un jucator care a pus suflet pt pandurii! mult noroc adi dar dupa meciul cu noi 🙂

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.