RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie pentru Energia la Baia Mare

/ 16 octombrie 2010

Handbaliştii de la Energia au mai şters din ruşinea eşecului de la Porto învingând pe Minaur la Baia Mare cu scorul de 28-33 (9-17) într-un meci în care gazdele nu i-au folosit pe jucătorii transferaţi în această vară, iar gorjenii l-au pierdut încă din minutul 5 pe Apolzan, care a primit cartonaşul roşu.

Energia a jucat bine în prima repriză, una în care Ciobanu a arătat că este într-o creştere de formă şi în care Vasile Stângă a fost mulţumit de felul în care echipa a dus contraatacul şi faza a doua. În schimb, partea a doua a meciului a fost total diferită. Energia a pierdut din avantajul luat ajungând ca la un moment dat diferenţa să fie de doar două goluri: „În repriza a doua s-au relaxat nepermis şi gazdele au revenit în joc ajungând să fie la două goluri în spatele nostru. Iarăşi au venit greşelile acelea incredibile de pasare, din nou fiecare a luat jocul pe cont propriu şi asta m-a nemulţumit. După pauză poarta a fost zero. Tot ce s-a tras pe spaţiul porţii a fost gol, niciunul din cei trei portari n-a mai apărat nimic”, a declarat antrenorul Vasile Stângă.

Florea a fost şi de această dată cel mai bun marcator al Energiei, extrema stângă a gorjenilor trecându-şi în cont 13 reuşite în partida cu Minaur Baia Mare.

Minaur Baia Mare – Energia Pandurii Tg. Jiu 28-33 (9-17)

Minaur: Viman (8 intervenţii), Ilii (1 intervenţie), Cîmpan 8, Asoltanei 6, A. Popescu 6, Buciuman 5, Fotonea 1, Micu 1, Gherasim 1, Juverdeanu, Puşcaş şi Gaborean. Antrenor: Costică Buceschi.

Energia: Ciobanu (11 intervenţii), Dragomir, Rădulescu, Florea 13, Criciotoiu 5, S. Iacob 5, Novanc 3, Humberto 3, Kukrica 2, Şandru 2, Truică, Păiuş, Apolzan, Enache, Giotoiu. Antrenori:Vasile Stângă  şi Mircea Bedivan.

Au arbitrat: Octavian Fânaţă şi Aurel Moldoveanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.