RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia vrea o sală plină la meciul cu Porto

/ 30 septembrie 2010

În ciuda înfrângerii din ultima etapă de campionat, conducerea clubului gorjeană speră ca sâmbătă Sala Sporturilor din Târgu Jiu să fie din nou neîncăpătoare pentru cei care vor veni să susţină echipa într-o nouă confruntare europeană.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a trecut printr-un amplu proces de cosmetizare, la fel întâmplându-se şi cu zonele ce o împrejmuiesc. Parchetul a fost curăţat, pereţii au fost vopsiţi din nou acolo unde era nevoie, iar pentru oaspeţi s-au pregătit mici atenţii care să le amintească peste vreme de vizita făcută la Târgu Jiu.

Pentru meciul cu FC Porto/Vitalis din Cupa EHF s-au pus în vânzare bilete la preţul de 20 de lei, cei care vor fi prezenţi în sală la această partidă urmând a avea parte de o serie de surprize din partea organizatorilor. Până joi la prânz, conducerea anunţa că s-au vândut deja circa 500 de bilete. Pentru a contribui la o atmosferă cât mai frumoasă în sală, oragnizatorii îşi doresc ca spectatorii să fie îmbrăcaţi doar în două culori, roşu şi albastru, culorile echipei de handbal a clubului Energia.

Partida tur, cea de la Târgu Jiu, se va disputa sâmbătă, 2 octombrie, la Sala Sporturilor cu începere de la ora 18:00 şi nu va fi televizată, în vreme ce returul de la Porto, care va avea loc peste o săptămână, are mari şanse de a fi transmis în direct la Digisport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.