RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea se teme de Fatai şi Miranda

/ 30 septembrie 2010

Ionuţ Badea spune că după meciul pierdut în faţa celor de la FC Timişoara echipa sa este uşor dezamăgită, dar nu dezarmată, aşa că la Ploieşti vrea să spargă gheaţa şi să câştige măcar un punct din confruntarea cu Astra.

“După meciul pierdut acasă cu Timişoara este o uşoară stare de dezamăgire. A fost un meci în care jucătorii au dat maxim, iar pe unele momente mai mult decât maxim, autodepăşindu-se. Este puţină dezamăgire, dar pentru noi fiecare sfârşit de săptămână este o nouă partidă, un nou examen pe care trebuie să-l pregătim la fel de bine ca pe cel precedent”, a declarat Ionuţ Badea despre starea de spirit din vestiarul echipei sale.

Tehnicianul Pandurilor spune că echipele sunt de valoare sensibil egală şi că ambele trupe au nevoie de puncte, ceea ce va face ca scorul final al întâlnirii de la Ploieşti să fie influenţat de dorinţa jucătorilor de a demonstra că merită să joace în Liga I. Badea a precizat că atenţia trebuie orientată spre unii jucători din atacul Astrei şi spre posibilităţile de a le desface apărarea, una destul de bine pusă la punct: „Astra este o echipă bine structurată cel puţin în ultimele trei partide. Lasă puţine spaţii şi au calitate pe atac, mă refer la Fatai şi Miranda. Joacă un 4-4-2 sau un 4-4-1-1 în mandatul lui Selimeşi. Sunt convins că nu ne va fi uşor în această partidă. Este important să rămânem conectaţi la importanţa partidei şi la situaţia în care ne aflăm astfel încât să emitem pretenţii la mai mult decât am reuşit până acum”, a concluzionat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.