RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea, scos la raport

/ 2 septembrie 2010

Conducerea Pandurilor este impacientată de lipsa rezultatelor şi pare decisă să pună piciorul în prag cel puţin în ceea ce-l priveşte pe antrenorul Ionuţ Badea.

Cei care conduc destinele echipei gorjene au avut o întâlnire cu Ionuţ Badea în care i-au cerut acestuia rezultate, lipsa acestora în viitorul apropiat putând însemna chiar demiterea tehnicianului: “Nu i-am impus încă nimic. I-am spus că atunci când a venit am sperat şi aşteptat rezultate. Dacă rezultatele nu vor veni, poziţia noastră faţă de el şi întreaga conducere tehnică va fi alta”, a declarat pentru cotidianul Pandurul Daniel Burlan, unul dintre cei mai influenţi oameni care pompează bani în vistieria Pandurilor. Acesta a mai precizat că răbdarea conducerii nu s-ar întinde mai mult de o etapă, ceea ce înseamnă că Ionuţ Badea va juca meciul de acasă cu Universitatea Craiova cu sabia deasupra capului.

Antrenorul Pandurilor spune însă că nu a fost vorba de un ultimatum primit din partea conducerii şi că nu simte presiuni suplimentare înaintea meciului din runda a VII-a: “Nu simt nici un fel de presiune. Au fost anumite discuţii de evaluare asupra situaţiei echipei, urmează să vedem ce se întâmplă în continuare. Discuţiile au caracter confidenţial, nu a fost o problemă de reproş.Au fost discuţii pe care nu le consider gen ultimatum, ci normale şi fireşti despre stadiul în care se află echipa din punct de vedere fizic, tactic, tehnic, psihologic şi al poziţiei în clasament. Se fac asemenea evaluări şi e firesc ca eu să le dau această evaluare”, a declarat Ionuţ Badea. Acesta a mai precizat că există totuşi o presiune, dar ea vine doar din prisma locului ocupat în clasament: “Este o oarecare presiune generată de poziţia din clasament, important e să ne acceptăm condiţia şi să facem ceva să schimbăm ce nu e bine. Soluţii sunt”, a încheiat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • mitza spune:

    Trebuie sa pleci domnule badea,,!!Chiriches ala,e jalon in aparare!Sa numai zic de viera!!Chiriches la nationala?Doamne doamne….la cluj se uita dupa pasarele….Trebuie sa-l bagi pe chibulcutean………popa-Matei-pintili chibu cardoso-hidisan menassel murgan(voiculet) ilie iordache stromajer mejia

  • jojo spune:

    Se pare ca acest Badea da dovada de lipsa de bun simt si in al 12-lea ceas. Vreau sa te vad demis dupa meciul cu Craiova impostorule!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.