RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rezervele rezervelor, trimise acasă

/ 25 august 2010

De când a venit la Pandurii, Ionuţ Badea a renunţat la unii jucători care până în această vară făceau parte din garnitura gorjenilor. Astfel, patru jucători au fost trimişi să se antreneze separat, nici măcar cu echipa a doua. Dedu, Mădălin Popa, Arrieta şi Tilincă au fost eliminaţi din echipă…

Cel puţin la nivel declarativ conducerea pandurilor a scăpat de plata unor contracte. Astfel, în ultimul timp gorjenii au reziliat contractele a trei jucători, Dedu, Popa şi Tilincă. Asta se deduce din comunicatele oficialilor gorjeni, însă este posibil ca aceşti jucători să conteste deciziile la comisiile federale.

Jucătorilor Mugurel Dedu şi Mădălin Popa le-au fost reziliate contractele. Aceşti doi jucători n-aveau nicio şansă să prindă tricoul pandurilor, primul fiind mai tot timpul accidentat, în timp ce al doilea n-a prins nici măcar o secundă să stea pe banca de rezerve.

Astfel, cei doi jucători au fost trimişi acasă, aceştia putând să semneze cu orice echipă care îşi doreşte, cel mai probabil cu una de Divizia B.

Drumul eşalonului secund au luat şi trei jucători proveniţi din propriul centru de copii şi juniori. Alexandru Avramescu, Marian Pleaşcă şi Ionuţ Tătaru, au fost împrumutaţi pentru un sezon la echipa din B, Minerul Lupeni.

Alţi jucători veniţi în probe la echipa mare, Baiano şi Mejia au mari şanse să evolueze pentru Pandurii II. „Baiano şi Mejia sper să prindă o echipă de Liga a II-a unde să joace iar dacă nu vor reuşi vor merge la Pandurii II. Mejia este un jucător de perspectivă, cu caracter bun, inteligent, de calitate dar are nevoie de timp pentru acomodare, să înveţe limba şi el a înţeles acest lucru. Din iarnă îl iau înapoi”, a comentat Ionuţ Badea.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.