RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dedu aşteaptă să fie operat în a doua decadă a lunii decembrie

/ 26 noiembrie 2009

deduMijlocaşul Mugurel Dedu lipseşte din lotul Pandurilor după ce la meciul cu Gloria Bistriţa a suferit o luxaţie a umărului. Cum problema este una mai veche, Dedu adunând mai multe astfel de luxaţii în aceeaşi zonă, oficialii Pandurilor au decis ca acesta să se opereze.

“Este o problemă, nu am văzut personal analizele, dar se pare că s-a ales cu o sensibilitate a ligamentelor, dar şi cu o mică problemă pe os. Dedu se va opera pe 11 decembrie, atunci când se va întoarce medicul din Germania. Va urma o perioadă destul lungă, de 3 luni, pentru refacere”, a declarat pentru www.sportingorj.ro doctorul echipei, Ion Şerban, despre situaţia lui Mugurel Dedu.

Pandurii mai au un jucător cu probleme medicale de lungă durată, Tiago Tremonti fiind în perioada de refacere după ce a fost operat în Brazilia pentru o afecţiune a muşchilor inghinali, acesta fiind aşteptat abia la reunirea lotului din luna ianuarie.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.