RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Revine Păcurar, Murgan – singurul indisponibil

/ 5 mai 2010

Sorin Cârţu n-a avut probleme importante de lot înaintea meciului cu Poli Iaşi, la meciul de astăzi absentând din cauze medicale doar mijlocaşul Mădălin Murgan.

Folosit de Sorin Cârţu de fiecare dată când a fost disponibil din punct de vedere medical sau când nu a fost împiedicat să intre pe teren din cauza suspendărilor, Murgan va lipsi la meciul cu Poli Iaşi din cauza unei injecţii: „Am la dispoziţie întreg lotul, singura excepţie e Murgan care are un flegmon de la o injecţie care i-a atins nervul şi nu poate face nici antrenamente, nu poate să alerge câteva zile acum”, a declarat Sorin Cârţu.

Pandurii stau bine şi la capitolul jucătorilor suspendaţi, în această rundă niciun fotbalist al gorjenilor nefiind trecut pe lista neagră. Mai mult decât atât, Cârţu se va putea baza acum şi pe unii jucători care nu au evoluat fie la ultimul meci, fie o perioadă mai lungă. Dedu şi Tremonti au fost incluşi în lot şi vor avea ocazia să demonstreze că au revenit la forma care-i ducea cu ceva timp în urmă în echipa de bază a Pandurilor. Hidişan ar putea fi chiar titular după ce a fost menajat în etapa precedentă, asta în timp ce Păcurar ar putea reveni după o perioadă destul de lungă de absenţă datorată unei rupturi musculare: „Pe Păcurar probabil că o să-l folosesc în primă fază acum o jumătate de oră sau o repriză, funcţie de ce va fi nevoie la echipă. Mi-a garantat că poate juca la capacitatea maximă şi că este pregătit pentru perioada aceasta dificilă. E un risc să-l folosim pentru că nu a jucat de opt etape, dar suntem la momentul la care trebuie să ne asumăm toate riscurile pentru că nu mai avem ce să facem”, a mai declarat Sorin Cârţu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.