RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liga a III-a, seria a IV-a / I-au stricat ploile !

/ 1 mai 2010

Antrenorul Marcel Ploae a debutat cu stângul pe banca tehnică a echipei Minerul Jilţ Mătăsari, învinsă în ultimele minute de joc la Târgu Cărbuneşti de Ralbex, printr-un gol marcat de Gulioiu.

„Minerii” au controlat ostilităţile şi au ratat numeroase ocazii, care, până la urmă s-au răzbunat. “Am pierdut nemeritat. După aspectul jocului trebuia să câştigăm. Am avut cinci ocazii clare de gol şi, din păcate, am primit gol în minutul 88 la o fază care nu anunţa nimic. Marcel Ploae a debutat cu stângul, dar nu s-a jucat rău. Trebuie să eliminăm greşelile din jocul nostru, asta e temă pentru viitor. Are de lucru !”, a spus directorul sportiv al mătăsărenilor, Ion Şolea. Ralbex avea mare nevoie de puncte pentru a se menţine în afara zonei retrogradării şi le-a obţinut cu mari emoţii. “Importantă e victoria. S-ar putea ca aceste puncte să fie decisive la final”, a comentat antrenorul Ralbexului, Cristi Popescu. După 27 de etape disputate, Minerul Mătăsari ocupă locul 8 în seria a IV-a, cu 39 de puncte în timp ce Ralbex Turcineşti se află pe locul 11, cu 37 de puncte.

Ralbex Turcineşti – Minerul Jilţ Mătăsari 1-0

A marcat: Gulioiu (min. 88)

Ralbex: Munteanu – Daviţoiu, Amzucu, Geoagă, Bucă – Roncea, Greere, Gârlă, Gulioiu – Meliţă, Tiron. Au mai jucat: Matei, Chiriac, Mohora, Tarhat.

Antrenor:  Cristi Popescu.

Minerul: Negreţ – Iovan, Murdărea, Văcaru, Vlăduţi, Nicolovici, Schinteie, Onuţ, Badea, Clipici, Ivan. Au mai jucat: Ungureanu, Simion, Luca.

Antrenor:  Marcel Ploae.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.