RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Galop de sănătate cu „gladiatorii”

/ 14 aprilie 2010

Energia Rovinari n-a avut probleme în a-şi apropia primul punct în confruntarea din play-out cu Gladiator Cluj Napoca, învingând cu scorul de 104-66.

Echipa a doua a Clujului nu a putut ţine pasul cu o echipă a Energiei uşor deconectată, Theo Evans permiţându-şi ca încă de la jumătatea celui de-al treilea sfert să introducă în teren doar rezervele, niciun american nefiind lăsat în teren mai mult de 25 de minute. Purtaţi pe aripi de un public bucuros să-i vadă la lucru şi pe cei obişnuiţi cu banca de rezerve, dar şi încurajaţi de pe bancă de Troupe, Darby, Trim, Tyner şi Căpuşan, jucători precum Ilie, Amarghioalei, Stroescu sau juniorul Păun au reuşit nu doar să ţină pasul, ci şi să câştige şi ei sferturile în care au evoluat şi să depăşească bariera de 100 de puncte înscrise într-un meci pentru prima dată în Divizia A.

Cel mai bun marcator al partidei a fost un jucător al oaspeţilor, americanul Brent Freeman reuşind 27 de puncte. Interesant este faptul că Freeman a fost jucător al Energiei în urmă cu doi ani, atunci când echipa gorjeană a reuşit să facă pasul spre prima divizie.

Al doilea meci al confruntării dintre Energia şi Gladiator din play-out-ul Diviziei A va avea loc joi, tot la Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00.

Energia Rovinari – BC Gladiator Cluj Napoca 104-66 (24-15, 23-13, 28-22, 29-16)

Sala Polivalentă Târgu Jiu, spectatori 700

Energia: Tyner (6), Troupe (15), Lupusavei (6), Păun (3), Ilie (4), Apostol (12), Darby (17), Căpuşan (8), Amarghioalei (5), Stroescu (2), Trim (19), Barber (7). Antrenor: Theo Evans.

Gladiator: Racoviţan (4), Popa, Mihaiu (5), Dawson (7), Levine (19), Roschnafsky (2), Freeman (27), Bishop (4), Szoke, Câmpean, Vizi. Antrenor: Bruno Roschnafsky.

Arbitri: Mircea Şerban, Dorin Fumu, Sorin Drugaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.