RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Etapă amânată la nivelul Ligilor a II-a şi a III-a

/ 12 martie 2010

Terenurile foarte grele şi avertizările meteo primite la sediul Federaţiei Române de Fotbal au dus la luarea deciziei de amânare a etapei a XX-a la nivelul Ligilor a II-a şi a III-a.

În acest weekend cinci echipe gorjene aveau programate meciuri în seriile a IV-a şi a V-a din Liga a III-a, însă ele au fost amânate. Minerul Motru, Ralbex Turcineşti şi Minerul Jilţ Mătăsari, toate componente ale seriei a IV-a, aveau programate meciuri pe teren propriu. Situaţia terenului de la Mătăsari este una specială, suprafaţa fiind atât de deteriorată încât se luase deja deciazia ca meciul cu Oltchim să se dispute la Târgu Jiu, pe terenul sintetic. În seria a V-a, Pandurii II urmau să joace la Târgu Jiu cu CS Ineu, în vreme ce Jiul Rovinari avea joc programat în deplasare, cu CS Naţional Sebiş.

Decizia de amânare a meciurilor din Liga a II-a a prins bine Pandurilor, care vor juca sâmbătă, cu începere de la ora 17:00, la Piteşti, cu Internaţional Curtea de Argeş pe acelaşi stadion, „Nicolae Dobrin”, pe care era programat şi meciul celor de la FC Argeş, care trebuia să se desfăşoare în aceeeşi zi, de la ora 11:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.