RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nevoia îl obligă pe Ciobotariu să fie ofensiv

/ 8 martie 2010

Situaţia precară din clasament nu dă Pandurilor altă opţiune decât victoria în meciul de astăzi cu Universitatea Craiova, echipă aflată şi ea în zona minată a clasamentului, zonă ce duce cu gândul la disputele de la matineu.

Fără niciun punct acumulat în cele două meciuri disputate în acest retur, Pandurii pun totul pe cartea ofensivei, una care să le aducă cele trei puncte mult dorite, în acest sens Liviu Ciobotariu declarând că este dispus să apeleze la o formulă de echipă mai ofensivă decât oricând: „Voi juca ori un 4-4-2, ori un 4-3-3, ofensiv în orice caz pentru că avem nevoie de cele trei puncte”, s-a confesat tehnicianul echipei gorjene. Acesta spune însă că nici adversarul nu trebuie neglijat, Universitatea fiind o echipă ajunsă cu cuţitul la os, dar şi cu jucători de certă valoare: „Craiova are o echipă puternică cu jucători tineri care se află în vederile echipei naţionale. Fraţii Costea, fundaşul central Găman şi alţi cinci jucători aflaţi în lotul de tineret formează o echipă de temut”, a mai declarat Ciobotariu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.