RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu: “Cine va pierde va fi la marginea prăpastiei”

/ 5 martie 2010

Meciul dintre Pandurii şi Universitatea Craiova este receptat de antrenorul gorjenilor drept unul de a fi sau a nu fi, asta nu doar în ceea ce îl priveşte, ci şi în ceea ce priveşte soarta ambelor echipe în Liga I.

Liviu Ciobotariu este de părere că pentru echipa ce va părăsi terenul de la Târgu Jiu învinsă luni seara, viaţa în Liga I va fi din ce în ce mai grea: „Matematic nu va retrograda Craiova dacă va pierde la Târgu Jiu, dar o înfrângere a lor aici va atârna greu chiar dacă mai sunt de jucat multe meciuri. Trebuie să fim însă corecţi şi realişti cu noi şi să acceptăm că cine va pierde va fi la marginea prăpastiei”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

În ceea ce priveşte situaţia sa la conducerea echipei gorjene şi la viitorul său alături de Pandurii, Ciobotariu nu a dorit să adauge alte comentarii amintind doar că dacă îi va fi cerută plecare de preşedintele Condescu, va pleca, dar în acest moment el se gândeşte doar la soluţiile de a scoate echipa din acest impas: “Pentru mine personal şi pentru echipă e un joc foarte important şi trebuie să demonstrăm că suntem o echipă care nu se bate la retrogradare”, a mai spus tehnicianul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.