RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A, SERIA A IV-A / Millenium Giarmata – Jiul Rovinari

/ 25 februarie 2010

Jiul Rovinari este singura echipă gorjeană din Liga a III-a care va evolua în deplasare în prima etapă a returului, elevii lui Cătălin Trofin urmând a evolua în compania celor de la Millenium Giarmata.

“Echipa a plecat de joi dimineaţă şi a fost cazată în Timişoara urmând ca vineri să plece spre terenul unde se va juca meciul, undeva la doar 10 km de Timişoara. S-au deplasat la acest meci un număr de 18 jucători, aici fiind inclus şi antrenorul principal Cătălin Trofin plus antrenorul secund Gabi Răscol. Eu am încredere în echipa noastră şi sper că nu vom pierde meciul cu Giarmata. Sper că ne vom întoarce cu punct sau chiar puncte din această deplasare”, a declarat Vali Modrea, preşedintele clubului rovinărean. Acesta spune că nu sunt probleme de lot, ba chiar mai mult decât atât, pe ultima sută de metri s-a reuşit un transfer foarte bun: “Ultima noutate în lotul nostru este înregimentarea lui Alexandru Fotescu, jucător venit de la FC Drobeta Turnu Severin. Este gorjean de-al nostru, din Sadu, un jucător pe care îl cunosc de mai multă vreme şi care a mai jucat la Severin cu Trofin. Are doar 24 de ani, este un vârf cu destulă experienţă la nivelul ligii secunde şi ne bucurăm că am reuşit să-l transferăm pentru acest retur”, a mai spus Modrea.

Meciul dintre Jiul Rovinari şi Millenium Giarmata se va desfăşura vineri cu începere de la ora 14:00, iar în cazul unei victorii a rovinărenilor, Jiul se va distanţa de echipele din jumătatea a doua a clasamentului putând aborda restul returului cu mai multă linişte.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Ma bucura optimismul dom.pesedinte,dar cred ca mult mai important este daca si antrenorii au reusit sa-i pregateasca pe baieti atat tactic cat si psihic.Cunosc adversarul nostru de azi si nu cred ca-e bine sa fortam mai mult de un punct.Primele 20 min.vor decide scorul final,daca nu luam gol,siguri plecam cu un egal,cu conditia sa stim toate cele 90 min.ce vrem .

  • ssss. spune:

    Giarmata se bazeaza pe Panaitescu si mai ales pe varful Miculescu care numai cand nu vrea nu inscrie.Doi jucator experimentati si foarte inalti,un jucator nu poate sa-i tina,sper ca Trofin ai cunoaste si-a pregatit dublajul.La gabaritul lui Miculescu,cred ca este mai bine cu Milenovici in centru apararii.Or cum santem alaturi de baieti,care trebuie sa arate ca-o familie unita.BAFTA MULTA !!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.