RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu crede că plecările lui Ganea şi Păun au slăbit Astra

/ 19 februarie 2010

Ciobotariu îşi respectă adversarul de duminică, unul pe care spune că l-a urmărit în turul campionatului şi pe care-l consideră deosebit de periculos atunci când evoluează în deplasare.

Tehnicianul Pandurilor a declarat că Astra Ploieşti ar putea fi considerată totuşi o altă echipă faţă de cea din turul campionatului datorită plecărilor lui Ganea şi Păun, dar şi datorită masivei infuzii cu jucători sud-americani din această iarnă:

Antrenorul spune despre meciul de debut al Pandurilor în retur că va fi unul în care spectacolul va fi în umbra importanţei celor trei puncte puse în joc şi a terenului care îşi va pune serios amprenta asupra evoluţiei celor două echipe, în opinia tehnicianului Pandurilor meciul putând fi tranşat în urma unei faze fixe şi speră ca echipa gorjeană să fie beneficiara acesteia.

În meciul din turul campionatului Pandurii s-au impus pe terenul Astrei cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Alex Păcurar, cel care acum, după plecarea lui Stângă în Grecia, a devenit şi primul căpitan al gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.