RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dinamoviştii au apelat la metode neortotoxe pentru a câştiga în faţa Energiei

/ 18 februarie 2010

Modul în care Energia a fost tratată atât de arbitrii cât şi de gazde la meciul cu Dinamo de la Bucureşti i-a lăsat un gust amar tehnicianului american Theo Evans.

Antrenorul Energiei acuză vehement arbitrajul de la partida din Capitală şi spune că aceasta poate fi considerată o cauză a eşecului formaţiei gorjene: „Speram să câştigăm la Dinamo, dar e incredibil ce s-a întâmplat acolo. În zilele următoare vom face memoriu la Federaţie din cauza arbitrajului. Din cauza presiunii antrenorului, arbitrii au schimbat pur şi simplu decizia iniţială. Faulta un jucător şi ei sancţionau alt jucător, nu se poate aşa ceva”, a declarat Theo Evans. Acesta a rămas şocat şi de modul în care gazdele au înţeles sintagma „a face totul pentru victorie”: „La o aruncare liberă executată de Căpuşan au stins luminile exact în momentul aruncării, iar pe tatăl său au vrut să îl scoată afară din sală. Îmi este ruşine că am luat parte la un asemenea joc”, a mai spus Evans evident decepţionat de ceea ce s-a întâmplat în sala în care s-a jucat partida cu Dinamo.

Dinamo nu mai are şanse decât teoretice de a prinde un loc în play-off, aşa că arbitrajele ostile Energiei nu sunt puse în seama acestora, un alt club bucureştean Steaua Turabo, fiind însă direct interesat ca echipa gorjeană să piardă pentru a putea prinde un loc în primele opt, la Steaua fiind investiţi foarte mulţi bani în acest sezon tocmai pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

www.sportingorj.ro

Comentează!

9 Comentarii până acum

  • Laurentiu spune:

    Poate el nu e obisnuit cu ceea ce inseamna dinamo si cum au distrus tot ce le-a stat in cale din momentul infiintarii acestui club de mafioti( si nici steaua nu e prea departe )

  • Stefi spune:

    Theo are dreptate…Dinamo SUCKS!!!

  • cineva care a vazut meciul spune:

    Sunteti niste fraieri daca credeti cespune Evans pentru a se scoate din rahat.Gorjenii erau pe teren ca niste muste fsrs cap.

    • energia spune:

      sunteti niste prosti daca credeti ca nu puteam bate dinamo ,sunteti niste oameni jalnici mai putin claudiu fometescu ,si il cred pe theo …Dinamo SUCKS!!!!

  • enregiaaa spune:

    si eu am vazut meciul.
    declaratiile lui evans sunt fara acoperire: nu s-a luat lumina ci pt o secunda a fost mai slaba decat normal.
    un antrenor bun si-ar recunoaste greselile, s-ar uita in ograda lui si nu ar da vina pe altii.
    bravo dinamo, ati demonstrat ca romanii sunt peste americanii de a zecea manaadusi la noi

    • energia spune:

      Mi-ar fi rusine sa vorbesc in locul tau voi cu toti bosorogii acolo ce arunca sarbii luati voi

    • Chiri spune:

      Rusine!Ce ati demonstrat?Aveti o echipa de cacat!Asa ceva este de neacceptat!Rusine inca odata!

  • Florin spune:

    si eu am vazut meciul.
    şi jocul a fost slab judecat. antisportive fault a fost incorectă, la sfârşitul meciului. Dinamo 9 – 14 Energia 11 – 12

  • I Love Energia spune:

    arbitrii de kkt

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.