RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans visează la un succes în deplasare cu Dinamo

/ 14 februarie 2010

Theo Evans priveşte cu atenţie maximă spre meciul cu Dinamo, de rezultatul acestuia putând depinde în mare măsură calificarea sau nu a echipei gorjene în play-off, antrenorul Energiei fiind avertizat şi de ultimul rezultat al dinamoviştilor, aceştia reuşind o victorie de senzaţie în deplasare la Sibiu.

Meciul cu Dinamo a fost inclus de antrenorul Theo Evans pe lista partidelor în care gorjenii trebuie să forţeze o victorie în deplasare, chiar dacă ştie că nu va fi deloc uşor în faţa echipei lui Claudiu Fometescu: “Mereu am avut meciuri dificile cu Dinamo. Va fi un meci foarte strâns, de patru-cinci puncte de o parte sau de alta. Sper să jucăm foarte bine acolo şi să reuşim o victorie care ar fi foarte importantă pentru noi”, a declarat tehnicianul Energiei.

Parcursul foarte bun din retur al echipei gorjene îi dă noi motive lui Theo Evans să regrete faptul că Energia nu a fost în aceeaşi formulă şi în tur: „Pentru noi a fost greu în prima parte a sezonului. Am obţinut nişte victorii incredibile, însă nu am avut acel grup de care aveam nevoie, dar în retur, aducând aceşti jucători, se vede diferenţa prin rezultate. Dacă aveam acest grup de la început eram în primele 4-5 echipe în campionat”, a mai spus antrenorul Energiei .

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • laurentiu spune:

    Cred ca victoria cu dinamo este o conditie necesara( nu si suficienta ) in incercarea noastra de a prinde un loc in primele 8 la sfirsitul sezonului regulat.

  • EnergiAAA spune:

    Cred in acease victorie si am asa o presimtire ca omul meciului va fii ANDREI CAPUSAN…..sa vedem acuma

  • fan_handbal_gorj spune:

    Sa speram ca-i vom bate pe dinamovisti, desi e cam greu mai ales k ei tocmaai au batut sibiul in deplasare si au un moral bun, daca arbitrajul nu ne defavorizeaza si daca vom juca precum jucam acasa, vom iesi invingatori din acest meci cu dinamo. HAI ENERGIA!

  • Laurentiu spune:

    Se stie cumva ora de incepere a meciului?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.