RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Municipalul” aproape de deszăpezirea completă

/ 17 februarie 2010

Terenul Pandurilor este aproape de a fi complet deszăpezit, astăzi fiind trimise pentru operaţiunea de înlăturare a zăpezii mai multe persoane, printre aceştia şi 15 deţinuţi de la Penitenciarul de la Târgu Jiu.

Cei din conducerea clubului şi cei implicaţi în procesul de deszăpezire sunt optimişti şi spun că până joi, la ora prânzului, suprafaţa de joc de pe „Municipal” nu va mai avea zăpadă, însă rămâne problema drenajului, terenul fiind în continuare foarte moale.

Problema principală pentru Pandurii rămâne terenul de antrenament, jucătorii lui Ciobotariu antrenându-se până acum doar pe suprafeţe sintetice. Au fost luate în calcul şi terenuri din judeţ, dar la Stăneşti nu s-a primit acceptul, iar la Sadu terenul este acoperit cu un strat subţire de zăpadă, însă aceasta este îngheţată şi pune în pericol integritatea jucătorilor. În Târgu Jiu s-a încercat deszăpezire terenului de la Unitatea Militară, dar după ce trei dintre utilajele trimise de Primărie au rămas blocate acolo, s-a renunţat la idee, o altă variantă fiind aceea de a trimite echipa pentru antrenamente pe terenul de la Rostramo.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • andrei spune:

    Pandurii v-a juca in acest retur la craiova…?!Asa a declarat Solomon…..Confirmat de Domnul Condescu…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.