RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans: “Am început să arătăm mai bine ca echipă”

/ 13 februarie 2010

Victoria Energiei în faţa celor de la SCM U Craiova era una scontată şi nu l-a entuziasmat pe antrenorul Theo Evans decât privind prin prisma faptului că a avut ocazia să le ofere minute de joc şi baschetbaliştilor mai puţin utilizaţi în jocurile oficiale.

Evans spune că echipa a început să se închege, iar munca sa de acum înainte ar trebui să se îndrepte mai mult spre cei care vin de pe bancă pentru a înlocui titularii: “A fost o victorie frumoasă pentru că am reuşit să rulez toţi jucătorii. Speram să fac treaba asta pentru că cei de pe bancă nu au avut şansa să joace la fel de mult şi în celelalte meciuri. Am început să arătăm mai bine ca echipă şi mă refer la primul cinci, dar eu vreau să le dau minute şi celor de pe bancă pentru a căpăta experienţă. Dacă ne uităm la bancă jucătorii, ei nu au prea multă experienţă şi trebuie să intre mai mult în teren pentru a prinde încredere”, a declarat antrenorul Energiei la finalul meciului cu SCM U Craiova.

Evans a mai declarat că principalul câştig al celor şase meciuri disputate în retur, dintre care cinci au fost câştigate, este integrarea perfectă a lui Andrei Căpuşan în cinciul de bază: „Am început să ne cunoaştem mai bine, mai ales primii cinci pentru că înainte Căpuşan nu-şi prea găsea locul în echipă. Darby şi Trim au mai făcut parte din această echipă şi ştiau ce să facă, dar şi Andrei a învăţat ce trebuie să facă”, a concluzionat americanul ce conduce Energia.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.