RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stângă, nemulţumit de integrarea noilor achiziţii

/ 7 februarie 2010

Cu excepţia portarului Ciobanu, care a fost lăudat chiar şi în condiţiile înfrângerii de la Suceava, iar la meciul cu UCM Reşiţa a avut o evoluţie destul de bună, celelalte achiziţii ale Energiei din această iarnă nu se ridică încă la nivelul aşteptărilor antrenorului.

Stângă crede că în cazul lui Marko Simovic, evoluţia ştearsă poate fi pusă pe seama perioadei prea scurte în care acesta a fost nevoit să încerece să se integreze într-o echipă în care nu avea niciun punct de reper, el fiind şi nou venit în handbalul românesc, nu doar la Energia: “Simovic este greoi, nu s-a adaptat jocului, e venit de câteva zile la echipă. Din păcate nu merge atacul, trebuie să ne antrenăm mai mult, aşa trebuie să ieşim din pasa asta”, a declarat antrenorul echipei gorjene.

Nu aceaşi îngăduinţă este arătată lui Marian Filip, jucător obişnuit nu doar cu handbalul românesc, ci şi cu echipa gorjeană, echipă de la care a plecat în urmă cu patru ani: „Îi dau credit în continuare lui Filip, dar nu mai este ce a fost”, a spus Stângă dispus să aştepte, însă nu foarte mult timp.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.