RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Un an fără Dossey

/ 9 decembrie 2009

Dossey 3În urmă cu un an, după câteva luni petrecute pe patul spitalului în urma unui accident de maşină, Ibrahim Dossey, fost portar al Pandurilor, a fost convocat să apere poarta Raiului.

dossey 2În urma lui Dossey au rămas mulţi suporteri şi colegi care nu l-au uitat şi care se gândesc la fostul portar ca la unul care le-a rămas prieten: „Cuvintele nu pot să-mi acopere tristeţea. Nu există asemenea cuvinte… Am fost foarte buni prieteni şi nici acum nu mă pot gândi că a murit. Mă gândesc doar că e în altă parte, că şi-a terminat contractul cu Pandurii şi a plecat. Din păcate, el a terminat contractul cu viaţa… Viaţa nu e dreaptă de multe ori. A plecat dintre noi un om care nu cred că a deranjat pe nimeni niciodată”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Robert Bălăeţ, director sportiv la Pandurii, fost coleg de echipă cu regretatul portar.

dossey 1Bălăeţ, aflat acum în perioada de convalescenţă după o operaţie suferită la genunchi, a mai declarat că se gândeşte la o acţiune a Pandurilor care să readucă spiritul lui Dossey la Târgu Jiu: „Ne-am gândit şi noi la o modaliate de a face ceva prin care să mai ajutăm familia lui Dossey, dar vrem să o facem într-un fel în care să-i cinstim memoria. Nu pot spune acum în ce fel, dar poate îmbrăca forma unui meci în sală în această iarnă la care să participe mai mulţi jucători locali, sau poate chiar un mic turneu, aşa cum fac cei de la Braşov care au avut o iniţiativă extraordinară pentru care îi felicit”, a mai declarat directorul sportiv al Pandurilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.