RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Egalul cu Rapidul duce Pandurii la 10 meciuri fără victorie şi -7 în clasamentul „adevărului”

/ 29 noiembrie 2009

faza popete rapid_2911Pandurii n-au reuşit să învingă nici în meciul susţinut în faţa propriilor suporteri în compania Rapidului, elevii lui Ciobotariu terminând la egalitate, scor 1-1, cu trupa lui Manea.

Tehnicianul Pandurilor s-a ţinut de cuvânt şi a făcut multe schimbări în echipa de start faţă de partida de la Iaşi, dar nu toate mutările sale au dat rezultatele scontate. Ionuţ Stancu, pus de Ciobotariu să joace mijlocaş dreapta, a greşit grav în minutul 21 şi Ioniţă a profitat deschizând scorul. Rapidul a dat impresia că poate învinge uşor la Târgu Jiu, dar după ratările aceluiaşi Ioniţă din minutele 25 şi 41, dar şi gorjenii au tras semnale de alarmă prin Stromajer, în minutele 30 şi 40, şi Raskovic, în minutul 32.

De la cabine, Pandurii au revenit fără Ionuţ Stancu, dar cu mai multă ambiţie, Rapidul fiind împins în propria jumătate de teren de acţiunile echipei gorjene aflată în cursa către golul egalizator. Raskovic a ratat incredibil din doar şase metri, atacantul sârb fiind excelent servit de Lazic în minutul 59, dar eforturile Pandurilor aveau să fie răsplătite de golul de generic realizat de Rusu, mingea trimisă de acesta de la peste 35 de metri păcălindu-l pe Bornescu. Bornescu avea însă să-şi salveze echipa de la o înfrânegre în prelungirile meciului, atunci când a respins în corner reluarea lui Popete, fundaşul Pandurilor fiind la un pas de un gol ce putea aduce victoria gorjenilor după nouă meciuri fără succes, opt în campionat şi unul în cupă.

Punctul obţinut de Pandurii îi ajută pe gorjeni să se menţină deasupra liniei, dar iarna se anunţă una agitată, iar lupta pentru evitarea retrogradării extrem de aprinsă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.