RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II au depus cerere pentru a evolua în Liga a II-a

/ 29 iulie 2010

Pandurii II ar putea juca în sezonul 2010-2011 în liga a II-a, conducerea clubului gorjean luând decizia de a depune o cerere de primire în această competiţie în cazul în care va exista un loc disponibil apărut în urma unei retrageri de ultim moment.

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a discutat această problemă cu preşedintele grupării secunde, Marin Golea, şi acum aşteaptă un răspuns favorabil din partea Federaţiei Române de Fotbal, acest răspuns putând veni chiar luni, 2 august, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF. În cazul în care Pandurii II ar primi dreptul de a evolua în liga secundă, conducerea clubului gorjean trebuie să rezolve problema stadionului pe care această echipă va evolua în noul campionat, variantele fiind Motru şi Târgu Jiu, la Târgu Jiu fiind luată în calcul chiar varianta de a se juca pe Stadionul „Municipal”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • spaga spune:

    mai bine jucati in liga 3 . unde se cer mai multi juniori in echipa. !. pentru a observa talente..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.