RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Thriller cu happy-end pentru Pandurii II la Reşiţa

/ 11 aprilie 2010

Trupa lui Gabi Zahiu a reuşit să se impună în deplasare, scor 4-3, în faţa celor de la Şcolar Reşiţa în urma unui meci care a avut de toate, de la răsturnări de scor spectaculoase, la autogoluri şi până la penaltiuri ratate.

Pandurii II au început prost meciul şi în minutul 27 era 1-0 pentru gazde graţie golului marcat de Suru, exilatul Arrieta reuşind însă să restabilească egalitatea în minutul 33. Gorjenii nu s-au bucurat de acest scor decât vreme de cinci minute, gazdele preluând din nou conducerea prin autogolul lui Tătaru, la cabine intrând cu un dezavantaj de două goluri după ce în minutul 43 Avramescu a deviat cu capul un balon în bara porţii proprii, iar Micu a împins mingea în poarta goală.

Antrenorul Gabi Zahiu a schimbat decisiv la pauză, Dedu şi Adi Popescu intrând în locurile lui Dobroiu şi Bertea. „A fost o evidentă schimbare în jocul echipei noastre după schimbările făcute la pauză, Dedu şi Adi Popescu ducând permanent jocul în jumătatea reşiţenilor, aceştia neavând nicio ocazie în partea a doua”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Viorel Cioară, organizatorul de competiţii al echipei secunde a Pandurilor. Arrieta a realizat a doua sa dublă în deplasare în retur pentru Pandurii II, marcând la câteva minute de la reluare, iar Popa a înscris cu capul după o centrare a lui Ionuţ Stancu în minutul 53. Trimis şi el în teren în ultima jumătate de oră de joc, Tilincă a scăpat singur cu portarul reşiţenilor în minutul 80, a fost agăţat de acesta în careu, iar arbitrul întâlnirii a dictat penalti. Adi Popescu a executat penaltiul, portarul a respins, dar mijlocaşul gorjenilor a revenit şi a înscris aducând o victorie muncită pentru Pandurii II la Reşiţa.

FC Şcolar Reşiţa – Pandurii II Târgu Jiu 3-4 (3-1)

Au marcat: Suru (min. 27), Tătaru (min. 38 autogol), Micu (min. 43) / Arrieta (min. 33 şi 49), Popa (min. 53), Ad. Popescu (min. 80)

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 46 Dedu), Popa, Tătaru, I. Stancu – Stanciu, Avramescu, Bertea (min. 46 Ad. Popescu), Fărcăşanu (min. 63 Tilincă) – Arrieta (min. 74 Diaconu), Voinea. Antrenor: Gabi Zahiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.