RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie într-un meci cu iz de vacanţă

/ 27 martie 2010

Energia nu putea rata o nouă victorie în Liga Naţională, acolo unde visează la locul trei, mai ales că la Târgu Jiu nu venea nici Reşiţa şi nici Constanţa, ci doar echipa din Satu Mare, o echipă cu ambiţii foarte mici.

Lipsa de concentrare a jucătorilor de la Energia a fost evidentă în special în prima repriză, una în care apărarea gorjenilor a fost ca şi inexistentă, să primeşti 18 goluri pe teren propriu într-o singură repriză, pe teren propriu, în faţa unei echipe de calibrul celei din Satu Mare fiind o situaţiegreu de acceptat.

Cele două echipe au mers cap la cap până în minutul 37, atunci când Energia s-a trezit graţie unui şoc produs de Humberto, care a marcat trei goluri consecutive ducând scorul la 25-22. A fost momentul în care Energia s-a desprins decisiv de oaspeţi, chiar dacă diferenţa n-a fost niciodată mai mare de cinci goluri, 34-29 în minutul 53, CSM Satu Mare n-a avut forţa nici măcar să egaleze o singură dată, elevii lui Vasile Stângă protejându-şi foarte bine uşorul avantaj luat.

O situaţie inedită a avut loc în minutul 50, atunci când arbitrii întâlnirii au luat decizia de a-l elimina pentru 2 minute pe portarul oaspeţilor, Lazslo Teremi. Cum acesta era singurul portar din lotul CSM-ului, locul său dintre buturi a fost luat vreme de două minute de Ciornohuz, acesta îmbrăcând peste tricoul de joc o bluză de trening. În mod normal, bluza acestuia ar fi trebuit decupată la spate pentru a se vedea numărul său de pe tricou, însă după câteva discuţii purtate de arbitrii întâlnirii cu oficialii echipei oaspete, s-a reluat jocul fără decuparea bluzei. Portarul Teremi mai fusese în prim plan şi în prima repriză, atunci când în minutul 6 a reuşit să-l surprindă pe Dragomir şi să înscrie un gol din poartă-n poartă.

Energia încheie cu o victorie uşoară o nouă parte a campionatului, un campionat secţionat de perioadele de pregătire ale echipei naţionale. De miercuri jucătorii echipei gorjene vor intra într-o mini-vacanţă de Paşte, chiar şi jucătorii din strinătate fiind lăsaţi să petreacă sărbătorile acasă, în familie.

Energia Pandurii Târgu Jiu – CSM Satu Mare 34-31 (18-18)

Sala Polivalentă Târgu Jiu, spectatori: 450

Energia: Dragomir (6 intervenţii), Ciobanu (5 intervenţii), Truică, Humberto (5), Păiuş, Kukrika (4), Kapular (3), Apolzan (5), Criciotoiu (3), Filip, Simovic (3), Florea (9), Giotoiu (1), Enache (1). Antrenor: Vasile Stângă.

CSM Satu Mare: Teremi (1 gol şi 9 intervenţii), Mateş, Surducan (1), Nagy, Ardelean, Savlovski (1), Viszbovskyy (7), Ciornohuz, Savic (4), Bursac (5), Varga (1), Birtalan (9), Olah (2). Antrenor: Ioan Palko.

Arbitri: Marius Baroan şi Ştefan Ciurea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.