RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Pandurii a învins cu 43-31 pe Universitatea Craiova într-un joc amical

/ 3 martie 2010

Profitând de pauza foarte mare la care a fost obligată de calendarul Ligii Naţionale şi de programările făcute de Federaţia Română de Handbal, Energia Pandurii Târgu Jiu a căutat să se menţină în formă organizând marţi un joc amical cu Universitatea Craiova.

Energia a câştigat fără probleme amicalul cu echipa de ligă secundă, trupa lui Vasile Stângă impunându-se cu scorul de 43-31 într-un meci în care tehnicianul a rulat întreg lotul, cu excepţia lui Andrei Enache, acesta nefiind complet refăcut după accidentarea de la Bacău. Cel mai bun marcator al Energiei în acest joc de pregătire a fost pivotul Paul Giotoiu, autor a 11 goluri, el fiind urmat de Florea, Păiuş şi Kapular, care au înscris fiecare de câte cinci ori, în vreme ce pentru craioveni Târnă a marcat de opt ori, iar Pavel a încheiat meciul cu şase reuşite.

Primul meci în campionat după această pauză va fi jucat de Energia săptămâna viitoare, joi, atunci când trupa lui Vasile Stângă se va deplasa la malul mării pentru confruntarea cu HCM Constanţa.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.