RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înţelegeri de principiu cu Darby şi Troupe

/ 26 iunie 2014

Cei doi şi-au dat acordul verbal pentru a continua la Târgu Jiu.

troupe-si-darby-pt-energia

Odată cu stabilirea băncii tehnice, conducerea clubului are o nouă misiune la fel de importantă : alcătuirea unui lot competitiv pentru sezonul 2014-2015. Până în acest moment, nu au apărut noutăti în roster-ul ce va fi condus de cipriotul Antonis Constantinides, ideea continuităţii fiind cea agreată de oficialii clubului gorjean. Dan Cumpănaşu, cel insărcinat de finanţatori să poarte discuțiile pentru alcătuirea echipei, spune că, în principiu, Louis Darby şi Porter Troupe vor îmbrăca maieul Energiei şi în stagiunea 2014-2015 : „În principiu ne-am înţeles cu Darby şi Troupe. Singura problemă apărută este data de începere a contractului. Probabil, acesta va începe pe 15 august. Salariile americanilor au crescut, dar nu cu sume foarte mari.Milosevic are cea mai mare creştere salarială, probabil va fi jucătorul cu cea mai mare remuneraţie”.

Până acum, lotul Energiei Rovinari cuprinde un număr de şase jucători.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Ag spune:

    Normal ca omu are cel mai mare salariu cand spune ca nu poate lucra cu x si y si at cere mult … Iar gastele platesc si el normal ca vine … In combinatia stroescu raut venea mai ieftin … Ce sa negocieze Napoleon Cumpanasu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.