RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii l-a luat pe Melinte

/ 14 iunie 2012

Cristian Melinte, jucător aflat sub contract cu Palermo, va evolua în sezonul viitor în tricoul Pandurilor, a confirmat, pentru www.sportingorj.ro, antrenorul Petre Grigoraș.

„Venirea lui Melinte e sigură 99,99%. L-am luat pentru a lupta pentru titularizare în zona centrală, acolo trebuie el să lupte pentru un loc, pentru că acolo mi-am dorit o concurență mare. Încet vom reuși să acoperim și celelalte posturi, vom găsi soluții pentru a avea un lot bun. Nu vom mai rămâne descoperiți ca anul trecut. Oricât de mult ne-ar durea despărțirea de Mihai Pintilii, nu putem acum să stăm și să plângem după el, trebuie să mergem mai departe. În următoarele zile vor mai veni și alți jucători, mai ales pentru atacul echipei, probabil în cantonamentul de la Poiana Brașov vom avea 2-3 jucători pe care să-i vedem”, a declarat Petre Grigoraș despre venirea lui Melinte și despre completarea lotului pentru noul sezon.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.