RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlad Caba: „Felicit şi gazdele şi le urez succes în continuare”

/ 12 decembrie 2011

Antrenorul celor de la HC Odorhei, Vlad Caba, crede că rezultatul obținut la Târgu Jiu a fost unul conform cu desfășurarea de forțe din teren și a terminat prin a felicita echipa gorjeană pentru jocul făcut.

„După ce a fost în teren rezultatul este logic. Am început noi mai bine, am avut 15-20 de minute mai bune, din păcate am făcut nişte greşeli, au fost şi nişte greşeli de arbitraj care au schimbat puţin cursul primei reprize, nu avem nici suficienţi noi oameni de schimb să avem prospeţime 60 de minute. Repriza a doua a fost mai echilibrată. Pentru noi important este că reuşim să ne menţinem poziţia a treia iar în ianuarie să obţinem maxim de puncte în ultimele două meciuri ale turului. A fost un meci foarte bun, felicit şi gazdele şi le urez succes în continuare”, a declarat Vlad Caba după meciul dintre Energia și HC Odorhei, partidă încheiată la egalitate, scor 32-32 (19-19).

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.