RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari bifează un nou succes acasă

/ 23 octombrie 2010

Energia Rovinari a obţinut un nou succes pe teren propriu, elevii lui Slobodan Nikolic trecând de această dată de BCM U Piteşti cu scorul de 82-73.

Chiar dacă au început perfect jocul, conducând la un moment dat cu 9-0, baschetbaliştii echipei gorjene au comis mai multe erori care au dus la echilibrarea balanţei, primele 10 minute aducându-le un avantaj de doar trei puncte. Echilibrul s-a menţinut şi pe parcursul sfertului secund, unul abordat destul de timid de Energia, care îi avea pe Darby şi Căpuşan sub sceptrul unei eliminări premature chiar din primul sfert, cei doi acumulând foarte repede câte trei greşeli personale, Darby făcând-o şi pe cea de-a patra până la pauza mare, una care a găsit tabela indicând un uşor avantaj pentru gazde, scor 37-33.

Sfertul al treilea a fost unul al cărui final a adus din nou egalitatea pe tabela de marcaj, oaspeţii având în Stefanovic motorul cu care a căutat surpriza la Târgu Jiu. Nu a fost nicio surpriză pentru că ultimele zece minute au aparţinut gazdelor, Troupe reuşind să-şi îndrepte echipa spre o nouă victorie. Americanul, destul de şters în prima repriză, când a marcat doar 2 puncte, a revenit pe final, a avut un procentaj de 100% la libere şi a fost cel mai bun marcator din echipa gorjeană cu 21 de puncte marcate.

Energia va juca miercuri la Sibiu contra celor de la CSU Atlasib, sâmbăta următoare urmând a întâlni pe teren propriu pe cei de la U Mobitelco BT Cluj Napoca.

Energia Rovinari – BCM U Piteşti 82-73 (21-18, 16-15, 19-23, 26-17)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 750

Energia: Troupe (21), Lupusavei, Gliga, Darby (19), Căpuşan (9), Bratoloveanu, Alionescu, Mocanu (7), Bigus (14), Stroescu (2), Nikolic (2), Kalanj (8). Antrenor: Slobodan Nikolic.

BCM U Piteşti: Voinescu (6), Gennie (18), S: Dumitru, Stefanovic (22), Neguţ (3), V. Mihai, Vujacic (8), Ziguli, Şenai (2), Shewmake (6), Eichelberger (8), Chirof. Antrenor: Tudor Costescu.

Arbitri: Marius Ciulin, Fabiana Niţu, Gabriel Dima.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.