RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş vede prea multă euforie în jurul echipei

/ 17 noiembrie 2010

Tehnicianul Pandurilor recunoaşte că jocul echipei sale este unul în creştere şi că rezultatele sunt încurajatoare, însă se teme de faptul că jucătorii săi ar putea fi afectaţi de o euforie prea mare pe care o simte în jurul echipei.

“Prea multă veselie este în jurul echipei şi lucrul acesta nu-mi convine deloc pentru că dacă ne uităm în clasament suntem tot pe loc retrogradabil iar această veselie să nu fie interpretată greşit de către jucători şi să ne trezim la un anumit joc când o să ne dăm cu capul de pereţi că n-a mai fost aceeaşi seriozitate, aceeaşi disciplină, iar rezultatul să fie unul negativ. Aş vrea să limitaţi puţin entuziasmul ăsta pentru că suntem pe locul 15, loc care ne duce la ora 11:00. Tragem linie la sfârşit”, a declarat Grigoraş despre faptul că simte prea mult optimism în jurul jucătorilor săi. Antrenorul Pandurilor cere tuturor seriozitate şi angajament total până la ultimul meci pentru că echipa nu a ieşit încă din zona minată a clasamentului: “Vă spun sincer, am suficient de multă experienţă, că acest lucru nu face bine colectivului. Să fim mai ponderaţi, să ne păstrăm seriozitatea şi angajamentul de care am dat dovadă în ultimele meciuri. Nimeni nu poate să nu recunoască faptul că jocul este destul de bun şi rezultatele sunt pozitive în ultimul timp, dar încă nu am făcut mare lucru. Nu am ieşit de unde ne dorim să ieşim”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.