RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Neluţu Sabău: „Prea multe speranţe în acest joc nu mi-am pus”

/ 7 noiembrie 2010

Antrenorul celor de la FCM Târgu Mureş a declarat la finalul meciului câştigat de Pandurii în dauna formaţiei sale că nu avea speranţe prea mari de la această întâlnire.

Neluţu Sabău a spus că şansele echipei sale erau minime la acest meci, câştigat de gorjeni cu 4-1, şi că eliminarea lui Bruno Fernandes a dus la un fiasco total pentru mureşeni: „Prea multe speranţe în acest joc nu mi-am pus pentru că au lipsit trei jucători importanţi, Issa Ba, Wagner şi Matei, jucători care, pentru mine, dacă lipsesc 2-3 dintre titulari este foarte greu să obţin rezultate, dar nici nu m-am gândit că o să arătăm atât de rău. Sigur, a fost aşa şi datorită faptului că a fost eliminat Bruno Fernandes şi lucrurile s-au complicat total. A fost o singură echipă în teren care a jucat foarte bine, a avut un ritm mult mai bun decât al nostru, a controlat jocul. A fost o victorie meritată a Pandurilor”, a declarat Sabău.

În echipa antrenată de fostul internaţional român au jucat şi doi ex-pandurişti, Florin Stângă şi Ciprian Vasilache au fost titulari, dar nu au terminat partida în teren, în vreme ce Florin Popete nu a fost convocat pentru acest meci.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.