RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii e vie! Pandurii, om cu om cu Voluntari

/ 12 martie 2017

Pandurii Târgu Jiu a rămas neînvinsă cu FC Voluntari în Liga 1, după 1-1, pe arena ,,Anghel Iordănescu” în prima etapă a play-out-ului. Surugiu a marcat primul său gol în prima ligă și menține Pandurii deasupra liniei retrogradării.

Pandurii nu pierduse niciodată cu FC Voluntari în istoria întâlnirilor directe din primul eșalon. O victorie și trei egaluri era bilanțul jocurilor disputate până acum. Și nu a pierdut nici acum când forțele păreau disproporționate.

Rămasă fără antrenor după demiterea lui Florin Marin, FC Voluntari a confirmat statutul de favorită și a înscris în prima jumătate de oră prin Deac în urma unei lovituri de colț (min. 26). Pandurii a egalat zece minute mai târziu prin Surugiu după o recuperare ofensivă a lui Firțulescu. Spre deosebire de alte dăți, Pandurii a reușit să păstreze egalul, în ciuda presiunii crescute din final a gazdelor.

Jocul s-a legat parcă mai bine, dar nici adversara nu a mai fost una de temut ca în sezonul regulat. Gorjenii încep play-outul cu dreptul, cu punct în deplasare, care îi menține pe locul de baraj. Pandurii au strâns 11 puncte dar ACS Poli le suflă în ceafă, cu 10 puncte.

Aflată în insolvență, Pandurii nu a avut medic în deplasarea de la Voluntari. Ionuț Pantiș s-a transferat pe alt post și mai ajută echipa doar în timpul liber. Maseurul Eugen Cățelu și asistentul medical Florin Rasoveanu au acordat ajutorul medical la Voluntari când a fost nevoie.

Pandurii, om cu om:

Stanca: Omul numărul unu al pandurilor. Chiar dacă în debut a riscat un dribling în propriul careu… A dublat bine la fundașii săi și a intervenit decisiv în câteva rânduri în postura de libero. La 1-0 a avut o intervenție de senzație în fața lui Deac iar în partea a doua a scos excelent o lovitură liberă a lui Deac. Mână sigură…

Negoiță: Revenit ca titular s-a achitat destul de bine de sarcini. S-a văzut și ofensiv, oferind o centrare bună pentru Hlistei. Schimbat în minutul 81.

Ene: Debut ezitant, dar cu trecerea timpului și-a revenit. Destul de tare în duelurile aeriene. Din minutul 68 a fost avansat închizător și a făcut multă risipă de efort care părea să ducă către o accidentare la un moment dat. Dar și-a revenit și a continuat.

Fl. Ilie: Joc sigur, fără gafe, cum ne-a obișnuit. L-a dublat bine pe Ene în prima parte.

Bușu: Vinovat la gol. I-a permis lui Deac să-i ia fața prea ușor la un corner. Dar cum nu are concurent nici nu riscă să fie trimis pe bancă…mai ales că și la Botoșani a greșit în același fel.

Cioinac: Debut la Pandurii. Fostul jucător al lui Dinamo (a prins doar un meci) este ultima achiziție a gorjenilor și evoluează ca închizător. E clar că este nepregătit fizic, a cam înotat dar s-a bătut cât l-au ținut puterile. A încasat și un galben în minutul 35. Este o soluție în plus pentru Stana și Ket.

Zaina: S-a prins bine de o schemă a gazdelor în debut și a blocat. Aleargă mult dar nu are pasa decisivă. A avut câteva șanse de lansare dar pasa a fost mereu în contratimp cu colegul.

Surugiu: A reușit primul său gol în Liga 1. S-a băgat și la o liberă din poziție centrală dar a șutat în zid. Și el ca și Zaina nu are luciditate la ultima pasă.

Firțulescu: Început dezastruos de meci. Mă întrebam ce caută în teren, mai ales după ce s-a prăbușit ușor când scăpase singur spre poartă la 0-0. Recuperarea si asistul de la gol i-au dat aripi și a făcut apoi un efort fantastic, în special în apărare. A mai avut și o șansă de finalizare dar a șutat prost. E în creștere…

Hlistei: Nu a avut multe reușite, dar și el s-a remarcat prin eforul susținut.

Negruț: Discret. S-a remarcat doar în primele minute când a păstrus pe stânga, a centrat prin fața porții dar Hlistei a fost departe de centrare. Oricum, nu are voie să lipsească din primul unsprezece la ce propune acum Pandurii.

Tătaru: Cu el în teren a luat Pandurii puncte. A jucat în remiza cu Iași și acum cu Voluntari. Fără gafe, a bubuit bine baloanele între-un final dominat de gazde.

Samson: Pedepsit de Stoican și lăsat pe bancă după ce a fost titular câteva etape la rând.

Hamed: Intrat în minutul 85. Poate merită mai multă încredere pentru că pare un fotbalist promițător.

www.sportingorj.ro

 

 

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.