RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Panduri fără viitor / Pandurii, om cu om cu Viitorul

/ 14 februarie 2017
Pandurii Târgu Jiu a pierdut la scor de neprezentare la Ovidiu, 0-3, cu Viitorul, liderul detașat al Ligii 1. Cu o singură victorie în ultimele 11 etape, echipa gorjeană se află în acest moment pe locul de baraj.

 

Da, Pandurii are cea mai slabă echipă din Liga 1 în acest moment! Punctul obținut cu CSMS Iași în prima etapă a fost unul mincinos. Nimeni, dar nimeni, nu s-ar fi așteptat la un rezultat pozitiv cu Viitorul. Pandurii pierduse și în tur acasă, 0-1, cu vedetele pe teren. Totuși, măcar o rază de speranță aș fi vrut să văd, mai ales în fața unei echipe care joacă fotbal și nu ai nimic de pierdut. O perspectivă! Să fim serioși, ea nu există în acest moment. Pandurii nu poate rămâne în Liga 1 cu asemenea fotbaliști.

Viitorul s-a impus la pas, 3-0, fără să forțeze. Hagi a avut pe teren 6 fotbaliști Under 21 spre deosebire de doar 5 ai oaspeților – Pîrcălabu (titular, 70 de minute), Hlistei (integralist), Zaina (integralist), Dănăricu (din minutul 57), Dodoi (din minutul 70). Dar ce diferență! Ca de la liderul Ligii 1 la Liga a 3-a de unde provin mulți dintre elevii lui Stoican. Poate cu frații da Silva și olandezul pe teren se schimbă puțin lucrurile dar și așa Flavius Stoican are o misiune imposibilă la Târgu Jiu, asumată de altfel. Stoican poate, cel mult, să închege o echipă bunicică de liga a 2-a care se poate bate la promovare.

Pandurii, om cu om:

Stanca: Căpitanul pandurilor a reușit să reducă proporțiile scorului. Cu trei intervenții salutare a scăpat echipa de la o rușine și mai mare.

Negoiță: A fost praf ! Hai că nu face faza ofensivă, dar nici în defensivă nu face mare lucru. A produs un henț stupid la scorul de 1-0, dar peransamblu prestația sa a fost penibilă. Înlocuit la pauză.

Ene: Debut la Pandurii pentru fostul CFR-ist. Fără să impresioneze. La golul 3 al gazelor a fost ridiculizat de Ganea. O deposedare inextremis la Morar e prea puțin pentru o notă de trecere.

Fl. Ilie: Fără reacție la primul gol marcat de Iancu. Nu a ieșit cu linia de offside și Iancu a avut timp să preia și să șuteze nestingherit.

Bușu: Puțin deasupra colegilor săi din defensivă. A făcut și o cursă frumoasă, cu mingea la picior.

Stana: Mult efort, puține realizări. El a inițiat atacurile oaspeților sau ar fi trebuit să le inițieze. Oricum pandurii nu au legat două pase în prima parte și nu au ieșit cu mingea la picior din propriul teren. Viitorul a stat sus și a recuperat repede astfel că lui Stana nu i-a mai rămas decât să alerge.

Zaina: În continuare mi se pare un fotbalist interesant. Poate ar trebui să fie mai fluent în joc și să nu facă pe artistul într-o poziție joasă.

Hlistei: Un oarecare care n-a ieșit cu nimic în evidență. Și a avut în fața coechipieri de-o vârstă cu el.

Surugiu ratangiu’ a finalizat de 3 ori… Un șut frumos din afara careului scos de Râmniceanu. Restul, pase la portar. Leșinat la finalizare. Și cu Iașul a ratat la fel de mult. Iar când Pandurii are o ocazie are nevoie de gol pentru că șansele sunt rare.

Pîrcălabu: Messi ce mai!… Pase cu călcâiul și alde astea. Asta de vreo două ori când a atins mingea.

Negruț: Izolat prin fața nu a prea atins obiectul muncii. O pasă excelentă pentru ratarea lui Surugiu.

Samson: Primul străin din această echipă. Acum l-aș fi preferat pe Brânzan în teren cu toate greșelile lui. Nigerianul e lent, nu știe cu balonul, nu are vână. Nu e cine știe ce și la 28 de ani pare o cauză pierdută.

Dănăricu: Calități tehnice bune. Dar asta știe toată lumea de prin Târgu Jiu conectată la fotbal. Atitudinea îi lipsește. Sper să considere debutul în Liga 1 ca o mare șansă și nu ca ceva ce i s-ar fi cuvenit. Totul depinde de el.

Dodoi: I-a lipsit șmecheria la contactul cu portarul să obțină penaltiul dorit. Dacă ar fi căzut din prima ar fi avut o șansă. Sper să arate că merită să rămână în fotbalul mare.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.