RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încă o rușine! / Pandurii, om cu om cu Viitorul

/ 25 septembrie 2016
A doua înfrângere în patru zile pentru panduri ! După 2-3 la Iași, marți, echipa lui Grigoraș a pierdut și acasă, 0-1 cu Viitorul în etapa a zecea.

download (3)Viitorul Constanța a obținut prima victorie din istorie pe terenul oltenilor grație lui Lazar, autorul unei gafe monumentale.

Pandurii n-au desfăcut șampania de ziua lui Narcis Răducan. Ar trebui să-și toarne cenușă în cap pentru jocul penibil realizat cu Viitorul. Toată stima pentru trupa Regelui care a jucat fotbal și fotbalul până la urmă i-a răsplătit cu un gol norocos. Dar nu înfrângerea e problema gorjenilor, ci modul penibil cum a evoluat trupa lui Grigoraș. Lipsa de atitudine, de prospețime, de agresivitate, de tupeu, de putință, de așteptări… Echipa nu poate alerga, nu are nici o tactică, nu face față unui joc solicitant. Viitorul a dominat total, iar Pandurii nu a fost capabilă să reacționeze nici măcar la 0-1.

Pandurii e aproape să iasă din zona play-off dar lovitura va veni puțin mai târziu când F.R.F. îi va depunca pentru neplata datoriilor către ANAF, decizie aproape inevitabilă. Solidar cu colegii, Țucudean (care își ia banii din drepturile TV) le mai dă termen conducătorilor o săptămână să rezolve problemele financiare. Dar problema jocului fără orizont cine o rezolvă? Așa bani, așa joc, s-ar putea rezuma la Pandurii, club aflat în plină campanie de atragere de abonați. Cu așa prestație n-ai pe cine convinge să vină la stadion, fie el din Severin, fie din Târgu Jiu. Dacă nu joci, nu vine lumea la stadion. Iar Pandurii se cam face de râs în acest sezon în ciuda numelor din lot. Punctele acumulate par o păcăleală pentru că jocul mereu a fost modest.

Pandurii, om cu om

Lazar: Autorul înfrângerii ! Ce mi-e Stanca, ce mi-e Lazar. Cu trei parade în debut nu m-aș fi așteptat la așa gafă. A luat gol de la 40 de metri cu un șut pe centru, printre picioare.

Pleașcă: Unul dintre cei mai activi jucători atât cât a jucat. Fără reușite pe faza ofensivă.

Buijs: După meciul de coșmar cu Iași, olandezul a jucat decent cu Viitorul. Nu a greșit, ba în ultimele minute și-a asumat si rolul de servant.

Vasiljevic: Joc corect defensiv. A avut șansa să dea gol în prelungiri dar lovitura sa de cap a trecut mult peste poartă.

Grecu: Multe erori de pasare în debut. Cam nesigur. Ofensiv a oferit câteva centrări fără adresă.

Obodo: Slab. Nici recuperări, nici participare la jocul de atac.

Sânmărtean: Are și el slăbiciunile lui, dar măcar e singurul pozitiv în joc. A încercat să paseze în față dar cu cine ? A executat perfect un corner dar Vasiljevic a reluat eronat cu capul. A mai executat o fază fixă bine, pentru Țucudean dar acesta a recentrat pentru nimeni. A ținut prea mult de minge doar pentru că nu a avut soluții de pasare.

Antal: Grigoraș insistă cu Antal, poate nu are cu cine, dar acesta nu-i oferă nimic. Nici siguranța defensivă, nici aport ofensiv. Mediocru.

Herea: O bară, cu un șut de la 30 de metri și cam atât. La experiența lui te-ai aștepta la mai mult…dar timpul trece peste fotbaliști.

Hlistei: Inexistent pe fază ofensivă. Defensiv mi-a atras atenția o fază din minutul 26. Hlistei a anticipat eronat că o minge iasă în out de margine și nu a mai alergat în schimb adversarul său a alergat, a recuperat și a centrat periculos. Atitudine de jucător care nu are ce căuta în Liga 1.

Țucudean: Izolat, nu a avut șanse multe, nu a avut baloane utile. A fost dominat clar de Țîru în duelurile aeriene.

Trifu: Nu mai arată nimic. Zero barat. Și a avut adversari de vârsta sa.

V. Munteanu: A intrat în minutul 69 și nu s-a mai văzut.

V. Alexandru: Oare cum i-o fi explicat Grigoraș că o să fie rezervă după dubla de la Iași ? Că la Țucudean joacă numele, poate… E clar că nu e o concurență reală la Pandurii ci joacă doar numele, nu contează forma sau valoarea.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.