RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, peste liderul din Polonia – VIDEO

/ 24 ianuarie 2017
Trupa lui Flavius Stoican a obținut un succes puțin scontat în fața liderului din Ekstraklasa, prima ligă din Polonia, Pandurii învingând pe Jagiellonia Białystok cu 1-0 în amicalul disputat la Belek.

Noua echipă a Pandurilor a marcat sigurul gol al întâlnirii prin Bogdan Dănăricu, talentatul mijlocaș gorjean înscriind în minutul 36 cu o reluare din interiorul careului după o acțiune rapidă și o centrare primită de pe partea stângă. În această partidă a evoluat un nou jucător aflat în vederile lui Stoican, Ciprian Negoiță (24 de ani) venind de la CS Mioveni după ce în scurta sa carieră a mai evoluat și pentru FC Argeș Pitești.

Până la finalul cantonamentului din Turcia, Pandurii vor mai disputa un amical cu Istiqlol Dushanbe, campioana Tadjikistanului în 2016, și ar mai putea avea încă o partidă de verificare chiar înainte de revenirea în țară.

Sursa foto&video: www.jagiellonia.pl

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.