RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a bătut palma și cu Hlistei

/ 28 iulie 2016
Prezentându-și ultimele trei achiziții, Sânmărtean, Țucudean și Alexandru, președintele Narcis Răducan a ținut să precizeze că în lotul gorjenilor mai pot să apară și alte nume noi.

hlistei-catalin„Nu sunt și ultimele achiziții pe care le vom face. Atât timp cât suntem în perioada de transferări și mai avem oportunități, mai putem face achiziții. Chiar suntem în discuții și ar mai putea să anunțăm unul-două transferuri importante. Și dacă am deschis discuția, pot să vă spun că am bătut palma cu Hlistei, de la UTA”, a anunțat Narcis Răducan. „Nu ni l-a recomantat George Țucudean, ci l-am ținut minte de anul trecut, din Cupa României, când ne-a făcut viața grea. L-am iertat abia aseară, după ce am bătut palma, pentru ce ne-a făcut atunci. Acum este în autocarul echipei noastre”, a ținut să mai precizeze președintele gorjenilor.

„Sper să învăț multe și repede. La Pandurii aș avea colegi cu experiență mare la nivelul Ligii 1 și tot aici a ajuns și Lucian Sânmărtean, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai României, de la care cu siguranță voi avea foarte multe de învățat. M-aș bucura să joc în Liga 1 și îmi doresc ca în scurt timp să ajungă și UTA acolo. Sper ca astăzi să se rezolve toate problemele legate de transferul meu”, a declarat Cătălin Hlistei, un jucător arădean ce se va întâlni la Târgu Jiu și cu George Pirtea, jucător propus gorjenilor de Adrian Rusu, fostul fundaș al Pandurilor, care a îmbrățișat acum și meseria de impresar.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.