RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Au bătut palma pentru Rareş Sancira

/ 5 iulie 2010

Preşedintele executiv al Pandurilor a confirmat finalizarea negocierii cu conducerea celor de la Seso Câmpia Turzii în privinţa trecerii lui Rareş Sancira la Pandurii Târgu Jiu.

„Am fost la Cluj şi am negociat cu patronul celor de la Seso Câmpia Turzii pentru Rareş Sancira. Ne-am înţeles în privinţa acestuia pentru un împrumut pentru un an cu opţiune de cumpărare după încheierea acestuia”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro .

Mijlocaşul ofensiv a fost folosit de Marius Baciu la meciul şcoală de sâmbătă ca vârf retras jucând doar o repriză, timp suficient însă pentru antrenorul Baciu pentru a hotărî păstrarea sa la Pandurii: „Sancira este un jucător interesant. Mie mi-a plăcut foarte mult, l-am urmărit şi din această cauză l-am vrut la antrenamente, pentru a-l vedea mai bine. E un jucător creativ”, a declarat tehnicianul echipei târgujiene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.